Лайм

56-річна Демі Мур оголилася для обкладинки глянцю: фанати скаржаться на фотошоп

Бездоганну фігуру актриси розкритикували за ретуш

Демі Мур знялася оголеною для жовтневого номера Harper's Bazaar, продемонструвавши струнку фігуру біля басейну.

"Оголюю все для жовтневого номера @harpersbazaarus, - написала 56-річна Мур в Instagram, опублікувавши обкладинку глянцю з заголовком: "Будь кращою в будь-якому віці".

Але в коментарях прихильники актриси не поспішають захоплюватися її фігурою.

"Абсолютно обожнюю Демі, але вона виглядає приголомшливо і їй не потрібен фотошоп, щоб шкіра виглядала молодше. Пост про старіння і природній зовнішній вигляд. Не слід використовувати фільтри", - зауважив один фоловер.

"Фотошоп як він є", "Вона вже досить доросла для такої нісенітниці", "Фотошоп! Будь справжньою жінкою, ти прекрасна", - підтримали його інші.

У журналі Harper's Bazaar зірка фільмів "Привид" і "Стриптиз" розповіла Ліні Данем про наркозалежність своїх батьків, а також про свою власну.

"Я пам'ятаю, як використовувала свої пальці, маленькі дитячі пальці, щоб витягнути з рота матері таблетки, поки батько тримав його відкритим і говорив мені, що робити, - згадує Мур. - Щось дуже глибоко всередині мене змінилося, і ніколи не повернулося назад. Моє дитинство закінчилося".

Мати трьох дорослих дочок розмірковує про життя напередодні виходу її мемуарів "Inside Out", який очікується 24 вересня. Вона зізналася журналу, що відмовилася від згубних залежностей в свої 20 років, потім повернулася до них в 40 і не поверталася на шлях тверезості аж до 50 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Демі Мур

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях