Лайм

Нас звела доля: український співак відверто розповів про роман з солісткою "ВІА Гри"

Співак розговорився про особисте

Український співак Alekseev (Нікіта Алексєєв), який не любить афішувати своє особисте життя, розповів про стосунки з новою солісткою гурту "ВІА Гра" Уляною Синецькою.

Нікіта завжди скритний, коли мова заходить про його особисте життя. Виконавець протягом 7 років приховував від публіки свою кохану, і розповів про неї тільки після розставання. Про свої нові стосунки артист також неохоче говорить, але для програми "Життя відоміх людей" Алексєєв вирішив зробити виняток.

Вперше про роман артистів заговорили в квітні цього року. Тоді в мережу просочилися знімки пари з спільного відпочинку в Італії. А в червні Нікіта і Уляна вперше разом з'явилися на премії російського телеканалу МУЗ-ТВ: під час проходу по червоній доріжці закохані трималися за руки, не приховуючи своїх ніжних почуттів.

Незважаючи на те, що таємне вже стало явним, Alekseev все одно з обережністю говорить про почуття. "Я це роблю дуже акуратно. Я все одно не готовий ділитися найпотаємнішим", - зауважив співак.

Артист вважає, що їхня зустріч з Уляною була визначена долею. "Нас звела доля, я в цьому переконаний абсолютно точно", - зазначив Микита.

Нагадаємо, Алексєєв і Синецка познайомилися на "Новій Фабриці зірок", де виконали пісню "Відчуваю душею". Уже тоді шанувальники помітили, що між ними з'явилася іскра.

  • Популярну українську співачку Тіну Кароль після смерті чоловіка, продюсера Євгена Огіра, відвідували суїцидальні думки. Про це знаменитість розповіла в програмі "Життя відоміх людей".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях