Лайм

Нікітюк поділилася еротичними мріями, але поки замість мачо з тату у неї є лише пухнастий Рафчік

Леся показала кумедний кадр

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк вкотре продемонструвала своє відмінне почуття гумору.

Знаменитість зробила фотоколаж в стилі "мрії і реальність" і виклала його в свій мікроблог. На знімку зліва відображена закохана парочка, яка злилася в жаркому поцілунку, а на фото праворуч - Лесю цілує її домашній улюбленець Рафчік. "Доброго ранку", - лаконічно підписала свій пост телезірка.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк не так давно пережила розрив з коханою людиною, якого ретельно приховувала від сторонніх очей. Пара познайомилася на сходовому майданчику, а незабаром між ними спалахнули почуття. Телеведуча і якийсь "сусід" були разом протягом двох з половиною років, але почуття зберегти так і не вдалося.

Зараз у Лесі є тільки один постійний супутник - собачка по кличці Рафчік. Телеведуча часто ділиться в соцмережах знімками з улюбленим вихованцем, а недавно навіть завела для песика Instagram. До речі, на даний момент на сторінку Рафаеля підписані 13 тисяч користувачів соцмережі.

  • Раніше Леся Никитюк зізналася, що не до кінця задоволена своєю зовнішністю. В одному з недавніх інтерв'ю знаменитість чесно розповіла, що хотіла б змінити в собі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях