Лайм

Ольга Сумська згадала, як ледь не померла: хто тоді врятував акторку

Акторка поділилася особистою історією

Народна артистка України Ольга Сумська згадала другі пологи, які ледь не закінчилися трагедією.

У програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" акторка поділилася шокуючою історією появи на світ другої дочки Ганни. Дівчинка народилася недоношеною, а сама актриса мало не померла.

"Це була така легка вагітність і такі важкі пологи, ось просто дуже важкі пологи. Я повинна була десь місяць ще носити дитину, і раптом у мене тиск 220 на 120, тобто я відчуваю, що у мене б'ється серце, і голова паморочиться", - згадує Ольга.

Тоді Сумській поставили рідкісний діагноз - гестоз. Це захворювання часто призводить до передчасних пологів, а якщо не надати жінці допомогу вчасно, то це може викликати внутрішньоутробну смерть дитини або летальний наслідок матері.

На щастя акторку вчасно госпіталізували і зробили кесарів розтин. "Тоді все було як в тумані. Я навіть не пам'ятаю, як я її взяла на руки, це все було в такому, не те, що несвідомо, але я себе дуже погано почувала", - розповіла Ольга.

Важливу роль в її порятунку зіграли не тільки лікарі, а й батько акторки, народний артист України В'ячеслав Сумський.

"Папа прямо без рукавичок, мій рідненький, рвав кропиву. Аж руки опухли. Він її перемолов, з медом змішав і по ложці столовій в день. Зберігати в холодильнику, і так я дуже добре підняла гемоглобін", - поділилася артистка.

Нагадаємо, Ольга Сумська виховує двох дочок - 29-річну Антоніну від першого чоловіка Євгена Паперного і 17-річну Ганну, яка з'явилася на світ в шлюбі з Віталієм Борисюком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях