Лайм

Не можна називати епатажними: солістка The Hardkiss розповіла про незвичні пункти в райдері гурту

Юлія Саніна стала гостею нового випуску шоу "Слава +"

Вокалістка популярного українського рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла про незвичайні вимоги учасників колективу до організаторів їхніх концертів.

Кілька пунктів райдера співачка озвучила в шоу "Слава+", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. Артистка зізналася, що побутовий райдер містить небагато умов - M&M's і шоколад. А ось в технічному документі прописано кілька цікавих моментів.

"Нас не можна зі сцени називати епатажними. Нам не подобається це слово. Ми яскраві або готичні, але не епатажні, - каже Юлія. - Ведучий повинен витримати паузу і нічого не говорити перед нашим виступом, хоча б хвилину-дві. Перед нашим виступом має бути темно. Музика не повинна звучати після того як ми покинемо сцену. Це все налаштовує глядача на певний лад".

Саніна також додала, що їхні виступи не можна знімати на професійну техніку. "Ми за те, щоб не викладали концерти на YouTube, а щоб люди приходили на живі концерти".

  • Раніше про свої райдери розповіли український артист MONATIK і співачка MARUV.
  • Також ми писали, що українська співачка Світлана Лобода, яка виступає в Росії, завжди просить у організаторів своїх концертів 12 пар шкарпеток і алкоголь. Проживати виконавиця бажає в готелі не менше 5 зірок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях