Лайм

Запам'ятовую кожну мить: MONATIK показав дорогоцінні миті з синами

Фото традиційно були зроблені зі спини

Популярний український артист MONATIK рідко ділиться в мережі теплими сімейними кадрами. Але на цей раз хітмейкер вирішив побалувати своїх фанів і опублікував знімки, на яких зображений зі своїми дітьми - синами Данею і Платоном.

Відповідні фото з'явилися на сторінці артиста в Instagram. Дмитро знову не показав обличчя дітей - хлопчики зображені на знімках зі спини.

"Такі дорогоцінні миті. Нічого сьогодні не може бути прекрасніше, ніж твоя сім'я, яка приїжджає до тебе під час туру. Запам'ятовую кожну мить, секундами кожними ... з Вами ... У нас сьогодні величезне свято", - написав Монатік.

Артист з синами відвідав один з найвідоміших художніх музеїв світу - Галерею Альбертіна, який розташований в центрі Відня. Там хлопчики вперше побачили картини Пікассо, Моне і Дюрера.

Теплі кадри викликали розчулення у шанувальників співака. "Найкраще, що може бути", "Хороший татко, дуже подобається дивитися на таку нежнятінку", "Ви дуже милі", "Коли слова не потрібні зовсім", - пишуть фанати в коментарях.

  • Раніше MONATIK зізнався, що особисто бачив появу своїх дітей на світ. І розповів про свою дружину, яку він називає "величезним везінням".
  • MONATIK розчулив зверненням до дружини в день її народження. Співак написав Ірині зворушливий вірш и виклав його в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях