Лайм

Українська співачка з чоловіком-мільярдером прикрасили обкладинку глянцю: фото

Подружжя показали дочок-двійнят і домашніх вихованців

Українська поп-співачка Камалія і її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур стали героями свіжого випуску журналу Viva! Подружжя прикрасили обкладинку глянцю, а також розповіли про виховання дочок-двійнят - Арабелли і Мірабелли.

Про це сказано на сайті видання. Камалія і Мохаммад позували для журналу не одні, а з дівчатками і двома домашніми вихованцями.

В інтерв'ю виданню Камалія зізналася, що вона більш строга, ніж її чоловік, який ні в чому не може відмовити своїм дочкам.

"Я більш сувора, ніж Захур. Він м'якше, і тепер йому складніше з дівчатками. А я його попереджала: не йди на поводу у дітей! Він мене не слухав, все відмахувався, а зараз пожинає плоди", - зізналася співачка.

"Я помітила одну тенденцію: чим більше навколо людей, тим вони більш неслухняні. Коли я з ними залишаюся один на один, дівчатка мене беззаперечно слухаються. Пам'ятаю, я такою же була в дитинстві: з приходом гостей починала дозволяти собі більше", - додала Камалія.

  • Раніше Камалія зважилася на відверті зізнання: в дитинстві майбутня знаменитість неодноразово ставала жертвою батька-садиста.
  • Камалія розповіла про найдорожчий подарунок з тих, що чи не кожен день їй дарує чоловік. При цьому, як зазначила співачка, це найдорожчий, але не найцінніший його презент.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях