Лайм

Оскароносна акторка потрапила в жахливу ДТП: відео з місця аварії

Хелен Хант була доставлена в лікарню

Американська акторка Хелен Хант, володарка премії "Оскар", потрапила в автомобільну аварію в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє TMZ з посиланням на джерела в правоохоронних органах. Відзначається, що позашляховик, в якому перебувала акторка, перекинувся при зіткненні з іншим транспортним засобом. Момент ДТП потрапив на відео.

Хелен була екстрено госпіталізована в медичний центр в Беверлі-Хіллз зі скаргами на болі. Але після огляду лікарів сама покинула медзаклад. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Хелен Хант - голлівудська акторка, сценарист і режисер. Вона найбільш відома за роллю в телесеріалі "Без розуму від тебе", за який вона удостоїлася чотирьох премій "Еммі" і трьох "Золотих глобусів". За роль в комедії "Краще не буває" Хант отримала премії "Оскар" і "Золотий глобус".

  • Зірка картини "Форсаж: Хоббс і Шоу" Кевін Харт переніс складну операцію на хребті, який пошкодив в ході ДТП в Малібу. Незважаючи на те, що операція пройшла успішно, актор і раніше обмежений у рухах.
  • Американський актор Трейсі Морган потрапив в ДТП в Нью-Йорку, підім'явши свій новенький спорткар Bugatti Veyron 2012 року. За іронією долі, в аварію Морган потрапив через 15 хвилин після покупки авто.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях