Лайм

Розлучення Володимира Кличка з Хайден Панеттьєрі: як спілкуються мама й дочка

4-річна Кайя-Євдокія живе в Україні з батьком

Колишня дружина Володимира Кличка, американська актриса Хайден Панеттьєрі, часто бачиться з 4-річною дочкою Кайєю-Євдокією, яка після розлучення батьків живе з батьком у Києві.

Як розповів USWeekly співрозмовник, наближений до актриси, вона нерідко знаходить можливість прилітати до України і побачитися з дитиною особисто. В інший час вони спілкуються за допомогою відеозв'язку.

"Хайден часто літає, щоб побачитися з дочкою", - розповів виданню співрозмовник. При цьому він додав, що після розлучення дівчинка весь час живе з Володимиром Кличком. Спортсмен проявив себе дуже турботливим батьком, і все ж у вихованні дитини йому допомагає мати.

Раніше про відносини з боксером неодноразового говорила і сама Панеттьєрі. Як зазначала актриса, парі вдалося зберегти дружні відносини і взаємоповагу.

Нагадаємо, Хейден Панеттьєрі та Володимир Кличко оголосили про заручини в жовтні 2013 року. Дочка знаменитостей народилася в грудні 2014-го і для обох стала першою дитиною.

Після розлучення з боксером актриса була помічена в стосунках з актором Брайаном Хікерсоном. Ще пізніше, в травні цього року, поліція Голлівуду заарештувала нового бойфренда Панеттьєрі за нанесення їй побоїв. З часом Хікерсона звільнили, але заборонили наближатися до колишньої дружини Кличка ближче, ніж на 90 метрів.

  • Українська поп-співачка Наталя Могилевська вирішила стати мамою. Ось що розповіла про це артистка.
  • Співачка Ані Лорак стала героїнею свіжого випуску російського журналу, для якого розповіла про роман з молодим коханим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях