Лайм

Я завжди повертаюся: Арнольд Шварценеггер розповів про життя після операції на серці

72-річний актор повернувся до тренувань вже через тиждень після повернення з лікарні

Напередодні прем'єри фільму "Термінатор 6: Фатум" 72-річний Арнольд Шварценеггер розповів про екстрену операцію на серці, яку переніс у 2018 році. Відвертими зізнаннями актора ділиться британський таблоїд The Sun.

Сьогодні Шварценеггер знаходиться в гарній формі і жартує, що має досить сил, щоб здивувати глядачів ефектною появою на екрані.

"Я все ще можу це зробити. Я все ще можу з'явитися голим", - говорить він, натякаючи на знамениту сцену з бойовика "Термінатор 2: Судний день", в якій його герой, робот T-800, прибув з майбутнього без одягу.

Хоча він ледь не помер на операційному столі, коли рутинна операція пішла шкереберть, його єдине занепокоєння полягало в тому, що це може зіпсувати його графік зйомок. Але Арні виявився сильнішим за обставини, і вже через тиждень після повернення з лікарні відновив заняття в спортзалі.

Для повернення Шварценеггера до ролі смертоносного кіборга потрібні були серйозні тренування.

"Це не проблема, - сказав він в інтерв'ю. - Чим ти старше, тим важче стає. Тіло вже не таке поступливе, як раніше. Але вам просто потрібно більше тренуватися, робити більше повторень. Так це працює".

Фанатам пощастило, актор повернувся на екрани. У березні 2018 року операція по заміні пульмонального клапана в серці пішла не за планом, і Арні знадобилося невідкладне хірургічне втручання.

"Це було свого роду сюрпризом, - каже він. - Я ніколи не боявся цих речей. На мить я захвилювався, що це сталося дуже близько до зйомок у "Термінаторі 6", але відразу зрозумів, що фільм - це хороший спосіб, щоб повернутися в форму. Я був удома в найкоротші терміни і повернувся в спортзал в найкоротші терміни. Більшість людей занадто бережуть себе після операції".

Арні довелося відмовитися від жиму лежачи, оскільки його грудна клітка трималася купи завдяки каркасу. Але за чотири місяці після операції він був на знімальному майданчику.

"Пам'ятайте, я був розчавлений, мене знищували, розплавляли... Але я завжди повертаюся", - говорить він.

У Шварценеггера була ще одна причина бути в хорошій формі: влітку його старша дочка Кетрін вийшла заміж за зірку "Вартових Галактики" Кріса Пратта.

"Це було гарне весілля. Ми не могли обрати кращого хлопця. Кріс фантастичний, - розповів він про новоспеченого зятя. - Він справжній скарб: джентльмен і працьовитий хлопець. Він талановитий. Він милий. Вони добре підходять одне одному".

  • Тим часом тренер Лінди Гемільтон, яка зіграла Сару Коннор в "Термінаторі 6", розповів, як 63-річна актриса тренувалася перед зйомками. Її наполегливість викликає захоплення!
  • Хоакін Фенікс, який зіграв Джокера в хітовому трилері Тодда Філліпса, також пройшов трансформацію заради ролі. Він схуд на 23 кілограми і розповів про найскладніші і найприємніші аспекти втрати ваги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях