Лайм

Зірку "Гаррі Поттера" Емму Вотсон застали за поцілунками з таємничим незнайомцем: фото

Список таємничих бойфрендів актриси поповнився новим прихильником

29-річна Емма Вотсон не любить говорити про особисте життя, і папараці доводиться по крихтах збирати відомості про те, з ким зустрічається актриса. Тепер зірка "Гаррі Поттера" дала таблоїдам серйозний привід для розмов: у Лондоні її застали за поцілунком з загадковим чоловіком біля однієї з лондонських пекарень.

Знімки опублікувало видання Daily Mail. На них Вотсон цілується з бойфрендом під час телефонного дзвінка і явно насолоджується його компанією. Пара затрималася біля входу в пекарню, перш ніж сісти в авто, що чекало на вулиці.

Раніше Емму Вотсон пов'язували з колишнім генеральним директором компанії "Oculus" Бренданом Ірібе. 40-річного програміста і британську актрису сфотографували під час вечері в Лос-Анджелесі цього літа.

Про їхній роман джерело повідомило MailOnline: "Вони зустрічалися протягом деякого часу. Кумедно, що її останній хлопець до нього був також технічним директором на ім'я Брендан".

У 2019 року в мережі також обговорювали чутки про роман Емми з колегою по фільмах про Гаррі Поттера Томом Фелтоном. Приводом стала публікація в Instagram спільного фото і зізнання Вотсон в тому, що вона була закохана в Фелтона в дитинстві.

Останнім часом Емма Востон була зайнята роботою: 25 грудня в США відбудеться прем'єра фільму Грети Гервіг "Маленькі жінки", в якому актриса знялася разом Меріл Стріп, Лорою Дерн, Сірша Ронан, Флоренс П'ю і Тімоті Шаламов. В Україні фільм вийде 30 січня 2020 року.

  • Раніше зірка "Гри престолів" Емілія Кларк відсвяткувала день народження і порадувала фанатів відео з кумедними танцями. Колеги актриси розсипалися в компліментах.
  • Майлі Сайрус тим часом опублікувала в Instagram відверте фото. Як правило, соціальна мережа видаляє подібні знімки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки