Лайм

Джамала випустила ліричну пісню в дуеті з відомим репером: фани в захваті

Співачка написала трек на сьомому місяці вагітності

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала записала дуетну пісню "Кохаю" з репером Jah Khalib. Це псевдонім відомого виконавця Бахтіяра Мамедова з Казахстану.

Реліз треку відбувся у вівторок, 29 жовтня. "Вийшла магічна робота, про той незрозумілий зв'язок між людьми, який допомагає їм пройти все на своєму шляху", - прокоментувала вихід синглу Джа.

Над створенням пісні музиканти працювали півтора року. "Я написала її на сьомому місяці вагітності. Мій голос тремтів, а іноді від емоцій мені не вистачало повітря. У пісні я дуже хотіла зберегти саме цей стан. В результаті вийшло об'єднати жіночу і чоловічу енергію, Інь і Янь", - розповіла співачка на своїй сторінці в Instagram.

Шанувальники і колеги співачки вже встигли оцінити новий трек, і написали багато захоплених коментарів. "Розкіш", - написала Оля Полякова. Топовий український дизайнер Жан Гріцфельдт назвав пісню "шедевром".

  • Раніше Джамала записала з сином Еміром-Рахманом імпровізований виступ, а ролик виклала в свій мікроблог. На кадрах відео хлопчик стукає ручками по гітарі, а зіркова мама в цей час співає.
  • Також дивіться кліп Джамали на пісню Solo. Співачка змінила в кадрі три образи, один з яких був неймовірно ніжним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях