Лайм

Гарік Корогодський перезняв знаковий кліп Зіброва і показав Хрещатик через 25 років

Оригінальне відео Зіброва зняли в 1994 році

Український бізнесмен і письменник Гарік Корогодський випустив ремейк на знаковий кліп Павла Зіброва до пісні "Хрещатик". У ньому любитель епатажу повторив сюжет архівного ролика і показав головну вулицю країни через 25 років.

Відеоряд Корогодського в стилістиці 90-х передає деталі оригінального кліпу, при цьому доповнює його сучасними реаліями. Ідею зробити такого роду косплей бізнесмен пояснив доволі просто: "Я люблю киянок. Зібров любить киянок. Я люблю Зіброва. І, звичайно ж, Хрещатик".

Прем'єра ролика відбулася 31 жовтня на YouTube-каналі музичного журналу "СЛУХ". Примітно, що крім самого Корогодського в кліпі також з'являються й інші відомі в медіа українці: співачка ONUKA (Ната Жижченко), ведучий Анатолій Анатоліч, головний редактор журналу Максим Сердюк та інші.

"Я кайфонув на зйомках. Було незвично, адже я не просто не співаючий - я зовсім не співаючий. Що найбільше сподобалося - підходили люди зі словами: "Павло, ми тебе любимо!" - посміявся Корогодський.

Нагадаємо, оригінальний кліп Павла Зіброва зняли на Хрещатику в 1994 році. У сюжеті ролика співак проїжджає вулицю на ретро-кабріолеті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях