Лайм

Відомий музикант підтримав тварин масивними тату на руках, але вийшло дуже так собі

Ніхто не став сперечатися з Moby про важливість відстоювати права тварин. Та чи у такий спосіб?

54-річний американський музикант Moby (Річард Мелвілл Холл), відомий також як активний борець за права тварин, відзначився черговим необачним вчинком. До свого 32-річчя веганства артист вирішив ще раз підкреслити свою позицію по відношенню до "братів наших менших" масивними тату на обох руках. Сама по собі ідея звучить не дуже, а виглядає ще більш дивно.

На особистій сторінці в Instagram Moby опублікував свіже фото, на якому показав, як виглядають його руки. Тепер вже точно всім буде зрозуміло, що музикант за "Права тварин". Навіть здалеку, адже все спеціально прописано капсом.

"Оскільки в листопаді я святкую 32 річницю веганства, подумав, що мені потрібно відсвяткувати і зробити тату (ну, технічно, 12 тату). Я веган і захисник прав тварин з багатьох причин, але перш за все тому, що вважаю, що кожна тварина має право жити своїм життям, згідно зі своєю власною волею", - розповів про свою затію Moby.

Під знімком музиканта збираються лайки і коментарі, але в захват прийшли далеко не всі його фоловерів, хоча ніхто не сперечається, що підтримувати парава тврин потрібно. Та чи таким чином? "Блін, сподіваюся, це тимчасове тату, чувак", "Ну ти розійшовся", "А тваринам це як допоможе?", "Таке, чесно кажучи...", "У тебе криза середнього віку, чувак. Зупинись ", "Ти серйозно?" - дивуються деякі.

Примітно, що це не перше тату Moby з подібною тематикою. Нещодавно співак засвітив напис на шиї, в якому мовиться, що музикант - "веган на все життя".

  • Раніше актриса Емма Уотсон порівняла себе зі своєю героїнею Мег Марч ("Маленькі жінки"), яка відмовляється від кар'єри заради родини. 29-річна феміністка розповіла, що насправді думає про шлюб та відносини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях