Лайм

Кайлі Дженнер підтвердила статус наймолодшої мільярдерки в світі, ставши багатшою на 600 мільйонів

Ключем до успіху дівчина називає популярність в соціальних мережах

22-річна Кайлі Дженнер в березні 2019 року була названа Forbes наймолодшою серед мільярдерів, які самостійно заробили свої статки. Тепер бізнесвумен, яка побила рекорд Марка Цукерберга, продала контрольний пакет акцій своєї компанії Kylie Cosmetics б'юті-конгломерату Coty за 600 мільйонів доларів, пише People.

Будучи моделлю і зіркою реаліті-шоу, в 2015 році Дженнер створила власну лінію косметики Kylie Cosmetics. Її перша колекція розійшлася за 30 секунд, після чого Кайлі систематично розширювала лінійку. У 2018 році вона потрапила в рейтинг Forbes як одна з найуспішніших жінок-підприємців, продавши косметику на суму понад 630 мільйонів доларів з моменту запуску бренду. У 2019-му статок Дженнер оцінювався в 1 мільярд, а вартість Kylie Cosmetics - в 900 мільйонів доларів.

Компанії Coty, що отримала 51% акцій Kylie Cosmetics, належать і інші косметичні бренди, включаючи Covergirl, OPI, Rimmel, GHD і Clairol. Дженнер та її команда продовжуватимуть керувати всіма творчими зусиллями з розробки продуктів і відповідати за комунікацію.

"Це партнерство дозволить мені і моїй команді зосередитися на створенні і розвитку кожного продукту, перетворюючи бренд в міжнародний центр краси", - сказала вона.

Ключем успіху Кайлі Дженнер вважає соціальні мережі, де у неї понад 270 мільйонів фоловерів.

"Соціальні мережі - це приголомшлива платформа, - сказала вона в інтерв'ю Forbes. - У мене такий легкий доступ до моїх шанувальників і моїх клієнтів".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях