Лайм

Сінді Кроуфорд порадувала фанів архівним фото, на якому оголила груди

Знімок був зроблений в 1990 році

Знаменита американська модель з 90-х Сінді Кроуфорд поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram архівним пікантним знімком.

На чорно-білому фото супермодель позує з коротким білим волоссям. Пікантності кадру додає те, що Сінді на ньому топлес - в одних тільки білих лосинах. Кроуфорд позує на тлі дерев, прикриваючи оголені груди кофтою.

"Момент блондинки", - коротко підписала фото модель. Знімок зробив американський фотограф Артур Ельгорт в 1990 році.

Фанати були в захваті від нової фотографії зірки, тому за добу фото зібрало понад 40 тисяч лайків. А деякі навіть не відразу впізнали на знімку Кроуфорд.

"Я ледве впізнав тебе", "Приголомшлива краса", "Відмінне фото", "Ти найкрасивіша жінка в світі", "Красива тоді і красива зараз", - пишуть шанувальники в коментарях під постом Сінді.

  • Раніше Сінді Кроуфорд вирішила підтримати вихід книги fashion-фотографа Рассела Джеймса і опублікували ексклюзивний чорно-білий кадр з колекційного видання "Ангели обмеженим тиражем". На фотографії модель постала абсолютно оголеною.
  • Знаменита голлівудська акторка Гвінет Пелтроу стала героїнею спеціального випуску американського журналу Elle "Жінка в Голлівуді". На сторінках глянцю 47-річна зірка з'явилася в відвертому образі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях