Лайм

Молода дружина Комарова похвалилася романтичним сюрпризом від коханого: фото

Дмитро спеціально прилетів з експедиції, щоб привітати Олександру з 22-річчям

26 листопада переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко відсвяткувала день народження. Одним з перших з 22-річчям дівчину привітав її коханий чоловік Дмитро Комаров, підготувавши приємний сюрприз.

Ведучий проекту "Світ навиворіт" спеціально прилетів з експедиції, щоб звозити кохану в Прагу. "Супер-день! Спасибі коханому чоловікові за приємний сюрприз в його стилі", - поділилася емоціями Саша.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko)

"Вирішили на добу злітати в Прагу. Тут вже встановлюють новорічну ялинку, настрій, відповідний, святковий. Гуляємо. Холодно, але кайфово", - написав у своєму Instagram Дмитро, опублікувавши кілька знімків з подорожі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитро Комаров (@komarovmir)

Олександра і Дмитро два роки приховували свій роман і навіть на проекті "Танці з зірками" ніхто і здогадатися не міг, що вони - пара. А в червні 2019-го закохані зізналися, що стали чоловіком і дружиною. Модель і телеведучий розписалися в Києві, а вінчання пройшло в Єрусалимі.

  • Раніше Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко показали своє сімейне гніздечко. Як видно з фото, інтер'єр квартири оформлений в стильних кольорах.
  • Також читайте на The Lime, чим Комаров підкорив переможницю конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександру Кучеренко. За словами моделі, цією якістю телеведучий підкупив її з перших днів знайомства.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях