Лайм

Дякуєм, що вибрав нас: Тодоренко і Топалов зворушливо привітали сина з першим днем народження

Сьогодні первістку Регіни та Влада виповнюється 1 рік

Рівно рік тому, 5 грудня 2018-го, українська телеведуча Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов вперше стали батьками - на світ з'явився їхній первісток Михайло, якого вони ласкаво називають Майклом.

Щасливі мама і тато привітали сина з першим днем народження в соцмережах. Влад зізнався, що плаче від щастя і від "абсолютно божественної, чистої любові". Співак зазначив, що малюк і дружина є найдорожчим, що є в його житті.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Дорогий мій синочок! Ось і пролетів рік! Наш з тобою перший рік! Я плачу! Плачу від щастя. Від цієї абсолютно Божественної, Чистої любові! Ти і твоя мама - найдорожче, що у мене є і коли-небудь було! Ти в ці самі дні робиш свої перші кроки .... ось-ось назвеш нас з мамою «мамою» і «татом»! Кожен день минулого року був абсолютною казкою! Неймовірної! Цікавою! Так, звичайно, часом, нестерпно важким! Але фантастичною! У тебе САМА ВЕЛИКА МАМА НА СВІТІ! Я дуже сподіваюся ти це читаєш вже дорослий колись) Бережи свою маму! Люби її і поважай! Вона робить ПОДВИГ для тебе КОЖЕН день твого життя! Ти подарував нам нову любов! Ти подарував нам «РОДИНУ» і «наш» і тільки наш світ! Ми з мамою тебе любимо без пам'яті, АБСОЛЮТНО! Дай Бог тобі здоров'я! Я дуже сподіваюся, що ми зможемо стати для тебе найкращими і улюбленими батьками. Для нас обох, мені здається, більше нічого в цьому житті тепер не має ніякого значення. Тільки стати для тебе найкращими і улюбленими і бути завжди разом! Запам'ятай, ти нам нічого не винен! Це НАШ вибір! Наша радість і щастя, отримати від Бога тебе! Ти вільний! Ти - особистість! І ми з мамою хочемо бути поряд з тобою! Допомагати, підтримувати і любити! Це МИ повинні допомогти тобі знайти і відчути «себе в собі»! Будь краще нас! Будь розумніший, успішніше, добрішим і світлішим! Я молю Бога, щоб нам це вдалося! І ще! Благаю, будь здоровим. Твоя мама дуже нервує, коли ти хворієш, а коли ти мене пошлеш, років через 15-18, мама залишиться зі мною і вона мені дуже потрібна здорова! Бережи її! За мене не переживай !!! Я тебе люблю більше за життя! Буквально! Завжди твій тато # владтопалов #vladtopalov

Публікація від Vlad Topalov (@vladtopalovofficial)

"Ти подарував нам нову любов! Ти подарував нам сім'ю і наш і тільки наш світ! Ми з мамою тебе любимо без пам'яті, абсолютно! Дай Бог тобі здоров'я! Я дуже сподіваюся, що ми зможемо стати для тебе найкращими і улюбленими батьками. Для нас обох, мені здається, більше нічого в цьому житті тепер не має ніякого значення", - написав Влад.

"Для мене це найбільше щастя - бути мамою такої чудової людини. Дякуєм, що вибрав нас, дякуєм, що так круто змінив наше життя, ми з татом любимо тебе нескінченно сильно! Будь краще нас, будь вище нас, будь крутіше нас, будь сильніше і успішніше, просто будь собою, а ми підтримаємо тебе у всіх твоїх починаннях!", - сказала Регіна.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)

  • Регіна Тодоренко і Влад Топалов узаконили свої стосунки 25 жовтня 2018 року. Тоді телеведуча була на останніх місяцях вагітності, тому зіркова пара вирішила просто розписатися.
  • А галасливе гуляння в колі друзів закохані влаштували влітку 2019-го. Пишне торжество тривало три дні, після якого пара відправилася в романтичну подорож.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях