Лайм

Кірку Дугласу виповнилося 103 роки: сім'я привітала легенду Голлівуду зворушливими фото

Жива легенда кіно все ще з нами!

9 грудня актор, філантроп, колишній посол доброї волі США і батько чотирьох дітей Кірк Дуглас відсвяткував 103-й день народження. Син Майкл, невістка Кетрін Зета-Джонс і тисячі їхніх прихильників в Instagram висловили найстаршому з нині живих зірок Голлівуду теплі привітання.

"З днем народження, тато! Ти жива легенда, і вся твоя родина надсилає тобі всю любов у наших серцях!" - написав 75-річний Майкл Дуглас.

"Цьому хлопчику на моїх колінах 103 роки! З Днем Народження, Паппі! Я люблю тебе всім серцем", - приєдналася до нього Кетрін Зета-Джонс, опублікувавши тепле фото з сімейного архіву.

"З Днем Народження, Паппі... ти подарунок світові; дороговказне світло і джерело натхнення для мене. Я люблю тебе", - підтримав сім'ю онук і старший син Майкла Дугласа Кемерон.

Кірк Дуглас народився в 1916 році в бідній родині іммігрантів. Під час Другої світової війни він служив в американському флоті, але в 1944 році був комісований через дизентерію. Його дебют у кіно відбувся в 1946 році у фільмі "Дивна любов Марти Айверс". Уже в 50-х Дуглас став провідною зіркою фільмів найрізноманітніших жанрів, починаючи від вестернів і закінчуючи серйозними драмами. Його послужний список налічує більше 90 картин.

Кірк Дуглас у фільмі "Спартак", 1960 рік

У 1991 році Кірк Дуглас ледь не розбився у вертольоті, а в 1996 році переніс інсульт. Ці потрясіння змусили його зосередитися на духовному житті і родині. Коли акторові виповнилося 99 років, він пожертвував на будівництво центру з догляду за людьми з хворобою Альцгеймера колосальні 15 мільйонів доларів.

  • День народження Майкла Дугласа і Кетрін Зета-Джонс святкую в один день. Розповідаємо, як пара зберегла міцний шлюб і пройшла через складні випробування.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях