Лайм

Репера 6ix9ine засудили до двох років в'язниці - ще недавно йому загрожував термін у 47 років

Щоб уникнути серйознішого терміну, музикантові довелося піти на угоду зі слідством

23-річного репера Деніела Ернандеса, більш відомого під сценічними іменами 6ix9ine та Tekashi69, засудили в Нью-Йорку до двох років позбавлення волі. І цьому хлопцеві пощастило, адже спочатку йому загрожував термін серйозніше.

Як пише NBC News, до відповідальності музиканта притягнули через участь у місцевому злочинному угрупованні Nine Trey Gangsta Bloods, засновниками якої виступили ув'язнені на острові Райкерс. В цілому реперу 6ix9ine загрожував термін у 47 років в'язниці, але він погодився на угоду зі слідством і дав свідчення проти інших учасників угруповання.

Примітно, що в ув'язненні репер вже знаходиться 13 місяців, таким чином він може вийти на свободу вже у листопаді 2020 року.

Рішення піти на угоду з органами викликало вкрай негативну реакцію у соцмережах, де репера прозвали "щуром" і висміяли за боягузтво. До жартів над "інтернет-гангстером" 6ix9ine також приєдналися виконавці 50 Cent, Snoop Dogg та інші.

Нагадаємо, репер 6ix9ine прославився в 2017 році після виходу дебютного синглу Gummo, який зібрав на YouTube більш 260 млн переглядів. Дискографія репера налічує один мікстейп і один студійний альбом.

  • Раніше репер Каньє Уест оголосив про плани балотуватися в президенти США у 2024 році. При цьому музикант щиро здивувався реакції громадськості. Так і не зрозумівши, чому ця новина викликала масові глузування, Уест навіть пригрозив змінити ім'я.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: 6ix9ine

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях