Лайм

Підкорила простотою: Меган Маркл допомогла незнайомій парі зробити фото в лісі

У відпустці на острові Ванкувер принц Гаррі і Меган не забувають про люб'язність і дружелюбність

Вирушивши в похід на канадському острові Ванкувер, Асміна Канторович та її хлопець Ілля Павлович вирішили зробити пам'ятне фото. Їх спроби впоратися з селфі-моноподом провалилися, але несподіване втручання доброзичливої молодої жінки вирішило проблему. Помічницею виявилася Меган Маркл, яка проводить в Канаді зимову відпустку разом із принцом Гаррі, малюком Арчі та мамою Доріей Раглан, пише People.

"Ми влаштували невеликий пікнік, а коли закінчили, спробували сфотографуватися на красивому фоні. Тоді до нас підійшла жінка і запитала, чи хочемо ми, щоб вона нас сфотографувала", - розповіла 29-річна Асіміна Канторович.

Канторович спочатку не зрозуміла, ким була ця жінка, поки не помітила серед трьох її компаньйонів знайоме обличчя - подругу Меган і актрису серіалу "Форс-мажори" Ебігейл Спенсер. Потім вона зрозуміла, що їх фотографує ніхто інший, як герцогиня Сассекська.

"Я фанатка "Форс-мажорів", і спочатку помітила Ебігейл. А потім підняла очі і зрозуміла, що це Меган фотографує. Я озирнулася на групу і побачила, що принц Гаррі теж там! - каже Канторович. - Я не могла в це повірити. Меган посміхалася мені і чекала, щоб зробити фото. В той момент це було просто шоком і невір'ям. Єдине, що я змогла їй сказати, - є межа того, що можуть зробити селф-палки. Вона засміялася і сказала щось на кшталт: "Тоді нам потрібно зробити хорошу фотографію".

Жінка зазначила, що герцогиня була дуже доброзичливою і приємною.

"Вона була просто супер доброзичливою. Чесно кажучи, це було так мило з їхнього боку. Ми б не побачили їх, якби вони не підійшли до нас. Вона помітила, що ми з усіх сил намагалися сфотографуватися", - говорить вона.

Меган зробила три фотографії пари, перш ніж піти зі своєю компанією, в яку входив улюблений бігль герцогині Гай і нове щеня королівської пари.

"Вона передала мені телефон і сказала: "З Новим роком!". Вона здавалася щасливою і простою, просто насолоджувалася своєю новорічною прогулянкою з чоловіком і подругою. Вона і Гаррі здавалися дійсно щасливими - як молодята. Я б хотіла, щоб малюк Арчі був там! Сподіваюся, що вони насолоджуються своїм перебуванням на острові Ванкувер", - сказала жінка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях