Лайм

Принц Гаррі допоміг Меган Маркл отримати роботу в Disney: відео

Гаррі розповів директору Disney про бажання джужини займатися озвученням фільмів

У мережі спливло відео, на якому принц Гаррі говорить з генеральним директором Disney Бобом Айгер про роботу для Меган Маркл. Розмова відбулася в липні 2019 року на лондонській прем'єрі фільму "Король Лев", за півроку до того, як Гаррі і Меган оголосили про бажання відмовитися від королівських повноважень і стати фінансово незалежними.

Принц Гаррі поговорив з Бобом Айгер на прем'єрі фільму "Король Лев"

"Ви знаєте, що вона робить озвучку?" - каже принц Гаррі.

"О правда?" - дивується Айгер.

"Ви знали про це? Ви, здається, здивовані, - говорить Гаррі, вказуючи на дружину, яка розмовляла з Бейонсе і її чоловіком JAY-Z в кількох метрах від нього. - Вона дійсно зацікавлена в цьому".

"Звичайно, - відповідає Айгер. - Ми б хотіли спробувати".

Відео стало популярним в мережі після повідомлення про те, що Меган підписала контракт з Disney на озвучку фільмів студії. Згідно з угодою, гонорар Меган Маркл буде переданий благодійній організації "Слони без кордонів", що захищає тварин від браконьєрів.

Перший проект Маркл був записаний до Різдва, а значить рішення прийняли до того, як колишня актриса "Форс-мажорів" і її чоловік публічно заявили, що відступлять від королівських обов'язків і стануть фінансово незалежним.

Королева Єлизавета тим часом ініціювала зустріч зі старшими членами королівської родини, щоб обговорити майбутні ролі герцога і герцогині Сассекських. На ній будуть присутні принц Гаррі, принц Вільям, принц Чарльз, а Меган Маркл приєднається до дискусії по телефону з Канади.

Видання BBC повідомляє, що серед питань, які будуть обговорюватися, - яке фінансування отримають принц Гаррі і Меган Маркл, чи збережуть вони свої титули і які королівські обов'язки продовжать виконувати.

  • Засмучений принц Вільям відповів на рішення брата скласти повноваження. Старший онук королеви Єлизавети II мріє бачити сім'ю однією командою.
  • Читайте також на theLime, чому Меган Маркл повернулася в Канаду після відмови від королівських повноважень. При цьому принц Гаррі залишився в Лондоні, щоб владнати справи з королівською родиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях