Лайм

Ренату Литвинову збив автомобіль: актриса розповіла про свій стан

ДТП сталася в день народження актриси

12 січня в день свого 53-річчя Рената Литвинова потрапила під машину. Після того, як про ДТП написав ряд ЗМІ, російська актриса підтвердила інформацію в своєму Instagram.

Інцидент стався в центрі Москви, на Тверському бульварі. На пішохідному переході на Литвинову наїхав автомобіль Mercedes, після чого їй було надано медичну допомогу.

"Не виходь з кімнати, не роби помилку, - написала актриса в соціальній мережі. - Усім, хто переживав - зі мною вже все добре, мене дійсно на пішохідному переході збила машина, яка зовсім не збиралася зупинятися. Доктор Теймур Кулієв надав мені необхідну допомогу і зашив підборіддя. Мене збили на шляху в салон після пробіжки - я була абсолютно твереза. Єдине, що я сказала дівчині, яка була за кермом: "Як Вам не соромно збивати мене на пішохідному переході, адже у мене сьогодні День народження".

У коментарях прихильники вітають співачку з Днем народження і висловлюють їй свою підтримку.

"Чому ви виправдовуєтеся і пишете, що ви були абсолютно твереза? Чому ви не пишете про водія, чи була вона в алкогольному сп'яніння чи ні? Вина завжди водія, і про стан тверезості водія, в першу чергу, всі повинні повідомляти, - пишуть користувачі. - З днем народження! Найшвидшого загоєння. Зовсім не дивляться на дорогу..."

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях