Лайм

Джессіка Сімпсон випустила книгу, в якій вперше розповіла про пережите в дитинстві насильство

Розповісти про інцидент батькам вона зважилася тільки в 12-річному віці

Співачка і телеведуча Джесіка Сімпсон зважилася на одкровення і описала в своїй автобіографічній книзі Open Book пережите в 6-річному віці сексуальне насильство.

Як пише People, посилаючись на цитати з книги, знаменитість стала жертвою дівчини, дочки друга родини, у якого залишалася на ніч. За словами Сімпсон, розповісти про інцидент батькам вона зважилася тільки в 12-річному віці.

"Мені було шість і я ділила ліжко з дочкою друга родини. Все почалося з невинного лоскотання, а пізніше переросло в непристойні речі. Я хотіла про все розповісти батькам, але чомусь відчувала себе винною", - згадала артистка.

На цей крок майбутня знаменитість зважилася лише кілька років потому. Після цього її родина ніколи більше не зупинялися на ніч у будинку друзів. Як зазначила Сімсон, інцидент в дитинстві відбився на її дорослому житті. Біль, завданий моральною травмою, вона намагалася заглушити алкоголем і стимуляторами, що лише погіршило ситуацію. Лікарям співачки довелося вживати заходів.

"Коли я нарешті сказала, що мені потрібна допомога, то відчула себе маленькою дівчинкою, яка знову знайшла себе в житті. Відмовитися від алкоголю було неважко. За допомогою терапії два рази на тиждень і підтримки своєї родини і лікарів я змогла почати тверезе життя", - додала вона.

За роки кар'єри Джессіка Сімпсон прославилася як співачка, актриса, телеведуча і дизайнер. Поп-виконавиця випустила сім студійних альбомів, знялася в декількох телевізійних шоу, фільмах і рекламних роликах. Сім хітів Сімпсон потрапляли до престижного чарту Billboard Top 40. На сьогоднішній день у всьому світі продано більше 20 млн копій її альбомів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях