Лайм

Алла Пугачова спробувала зробити зухвале селфі "качечкою", але вийшло так собі

70-річна артистка знову змусила фанів сперечатися щодо її зовнішності

70-річна Алла Пугачова знову вирішила вразити фоловерів "раптовим омолодженням" і опублікувала в Instagram свіже селфі. Для нового фото примадонна обрала яскраво-червону помаду, яка підкреслила її спробу бути в тренді і позувати в кадрі "качечкою".

Чи вдалою була затія? Це питання виявилося доволі спірним. У коментарях під знімками знайшлися суперечливі відгуки тих, хто вирішив нагадати співачці про вік.

"З ранку? Губи червоні? Бережись!!! Небезпечна я", - прокоментувала знімок Пугачова. Всього за кілька годин він зібрав понад 70 тис. лайків, а також сотні коментарів, у яких традиційно обговорюється зовнішність артистки.

І якщо одні підтримали завзяття Пугачової залишатися молодою і сучасною, то інші вважають за краще бачити примадонну "справжньою".

"Алла Борисівна, ви прекрасні. Приклад нам усім", "Як на мене, вже перебір", "Якось неприродно все це виглядає. Вибачте", "Навпаки чудово, що людина намагається бути молодою душею і тілом, хіба ні?" , "Я взагалі не впізнаю Аллу Борисівну на останніх фото. Відбувається вже щось нездорове", - дискутують під знімком.

  • Раніше Алла Пугачова і її чоловік, пародист Максим Галкін, похвалилися в Instagram успіхами 6-річної доньки Лізи, яка дуже любить спів і ледь не від народження вчить французьку мову. Примадонна виклала в мережі відео, на якому дівчинка виконує хіт Джо Дассена.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях