Лайм

Британський співак зняв видовищний кліп в Києві і показав маски українського дизайнера: відео

Локаціями були обрані Національна бібліотека Вернадського і недобудований Дарницький вокзал

Британський співак Зейн Малік, більш відомий як Zayn, представив кліп на пісню Flames, яку записав, об'єднавшись з поп-соул-співаком Jungleboi і діджеєм R3HAB.

Примітно, що своє нове відео музикант знімав в Києві. Локаціями були обрані Національна бібліотека імені Вернадського і недобудований Дарницький вокзал.

Крім того, в ролику з'являються маски української арт-студії Bob Basset, а саме Steam Vibes і Loudspeaker Master, виконані зі шкіри та декоровані латунними деталями. Ці маски цінуються по всьому світу: їх приміряли топові знаменитості, їх знімали в кліпах та фільмах, фотографували для глянцевих обкладинок.

"Звичайно, нас завжди радує робота зі світовими зірками, але, чесно кажучи, вже не дивує. Точно так же колись продакшн Рідлі Скотта наполіг, щоб саме наші маски були в його конкурсному фільмі "Паралелі", - прокоментував художник і співзасновник студії Bob Basset Сергій Петров.

  • Раніше британська співачка і автор пісень Charli XCX випустила новий кліп на пісню White Mercedes, знятий на пустирі в київському районі Троєщина. Ця локація вже з'являлася в музичних відео таких зарубіжних зірок, як Foals, Paolo Nutini і MØ.
  • Також в Києві знімала кліп і переможниця Євробачення-2018 ізраїльтянка Нетта Барзілай. У кадрі показані Дарницький міст, внутрішні приміщення бібліотеки імені Вернадського і один зі спальних районів столиці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Київ, кліпи

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях