Лайм

Українська співачка зважилася на кардинальні зміни в зовнішності - і все заради ефектної прем'єри

40-річна артистка зважилася на сміливий експеримент

Українська співачка Катерина Бужинська постала перед шанувальниками в несподіваному образі - білява красуня перетворилася на руду бестію. Як виявилося, на радикальні зміни в зовнішності артистка зважилася заради прем'єри пісні.

Композиція отримала назву "Танго - Femme Fatale" і вже доступна для прослуховування на YouTube-каналі зірки. "Це дуже жіноча пісня, про кохання, яка може окриляти або вбивати", - прокоментувала Бужинська.

Шанувальники співачки по-різному сприйняли новий образ свого кумира: одні вважають його вдалим, а інші назвали агресивним, зазначивши, що Катерині більше пасують більш м'які та жіночні образи.

Фото: instagram.com/buzhynska

"Незвично вас бачити з рудим волоссям але в цілому прикольно", "Дуже вдалий образ і незвично", "Бестія, але хороша", "Досить агресивно і незвично. Вам дуже пасують більш м'які та цукрові образи", "Образ пасує, але з начосом перебір", "Блондинкою вам набагато краще", "Чесно, це не ваше, вибачте", "Жах", - пишуть фанати в коментарях.

Фото: instagram.com/buzhynska

Фото: instagram.com/buzhynska

Фото: instagram.com/buzhynska

  • Раніше Катерина Бужинська звернулася за порадою до фоловерів в соцмережі - що робити з "нянею-перевертнем", яка зловживала алкоголем і накачувала дитину заспокійливим, щоб вона більше спала.
  • Також співачка повідомила про смерть рідної людини. Болем втрати Катерина Бужинська поділилася з шанувальникам в соціальній мережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях