Лайм

Наомі Кемпбелл, Кім Кардаш’ян та Шер разом знялися в ефектній фотосесії в стилі 60-х

Зірки прикрасили обкладинку книги про моду CR Carine Roitfeld

Фотографії 73-річної Шер, 49-річної Наомі Кемпбелл і 39-річної Кім Кардаш’ян прикрасили сторінки книги про моду Карін Ройтфельд CR Fashion Book. В об'єктиві модних фотографів Мерта Аласа і Маркуса Піггота діви з'явилися в шкіряних байкерських куртках і зачісках "вулик" в стилі 60-х.

"Концепція фотосесії - представити співачку, супермодель і бізнесвумен безстрашною бандою фантазійних байкерів, які борються за права і справи, близькі їхнім серцям", пише видання People. Тріо знаменитостей в інтерв'ю для книги розповіли про свою роботу, а також про те, як їхні прагнення змінилися з приходом слави.

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

Шер зізналася, що ніколи не думала, що в 73 роки все ще буде настільки популярною: "Тепер, коли я виходжу на сцену, я бачу таких різних людей: дійсно старі люди поруч з маленькими дітьми. Це щось особливе. Я знаю, що все ще роблю їх щасливими, і це мій подарунок. Я все ще можу зробити шоу. Це може бути не так класно, як п'ять років тому, але все одно до біса добре".

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

Кім Кардаш’ян зізналася, що її еволюція відбулася в результаті дорослішання, одруження і народження дітей.

"Моє життя настільки відрізняється від того, що було, коли я починала, - говорить зірка реаліті-шоу "Сімейство Кардаш’ян". - Тепер я відчуваю, що мій борг перед собою і перед моїми дітьми більший, ніж перед публікою, і я хочу бути хорошим прикладом для наслідування. Я виховую чотирьох чорношкірих дітей в цьому суспільстві, і наша система настільки дискримінаційна стосовно чорношкірих і кольорових людей. Я хочу зробити якомога більше, щоб полегшити їм життя... Я мало знала про систему, поки не почала копатися, а як тільки дізналася, не змогла зупинитися".

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

Зараз Кардаш’ян вчиться на юриста і підтримує реформу пенітенціарної системи в США разом із чоловіком Каньє Вестом.

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

Наомі Кемпбелл розповіла, що давно підтримує дослідження в області ВІЛ / СНІДу, і надихнув її на це стиліст Рей Петрі, який помер від СНІДу в 1989 році.

"Що мене найбільше вразило в його хворобі, особливо в кінці, так це те, як погано до нього ставилися інші. З тих пір я підтримую дослідження в області СНІДу, пошуки ліків. Це те, за що я досі борюся. Минуло майже два з половиною десятиліття. Я вірю, що ліки є", - сказала супермодель.

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

Фото: MERT ALAS AND MARCUS PIGGOTT FOR CR FASHION BOOK

  • Схоже, "попа як у Кім" стала реальністю: дизайнери випустили накладні сідниці Кім Кардаш’ян, і це шорти вагою майже 3 кг.
  • Раніше Наомі Кемпбелл зізналася, що не готова стати матір'ю. Також супермодель поділилася своїм ставленням до самотності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях