Лайм

Можу бути і ангелом, і демоном: Віталій Козловський розговорився про своє інтимне життя

Також співак відповів на питання про свою нетрадиційну орієнтацію

Український поп-виконавець Віталій Козловський зізнався, що інтимна близькість для нього має велике значення. А також відверто розповів, який він в ліжку.

Подробицями свого сексуального життя співак поділився в програмі "Зірковий шлях". За словами Віталія, у нього мінливий характер, і це дуже впливає на його інтимне життя.

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

"Секс для мене дуже важливий, - зізнається Козловський. - Я або вибухаю, або дуже спокійний і всіх люблю. І ось мій темперамент перенісся в секс. Я можу бути і ангелом, і демоном одночасно".

В ході інтерв'ю співак також відповів на запитання про свою нетрадиційну орієнтацію.

"Я - метросексуал, і я це визнаю. Я доглядаю за собою, тому що артист не може виходити на сцену зачуханим. Але якщо для багатьох це є якоюсь паралеллю з нетрадиційною орієнтацією, то вибачте. Я не можу ходити з табличкою: "Я не гей", - зазначив Козловський.

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

  • Раніше телеведуча і зірка проекту "Холостяк" Раміна Есхакзай раптом вирішила розкрити справжню причину розставання з українським поп-виконавцем Віталієм Козловським.
  • Віталій Козловський, який любить хвалитися кубиками преса, знову виставив своє мускулисте тіло напоказ. На знімку, опублікованому в Instagram, співак позує в одних трусах, демонструючи свій рельєфний торс і підкачані ноги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях