Лайм

Погрожували ножем і забрали гроші: співак Гаррі Стайлс розповів про зухвале пограбування

Зірка натрапив на вуличну банду акурат в День всіх закоханих

14 лютого в Лондоні британський співак і актор Гаррі Стайлс став жертвою пограбування, і в студії шоу Говарда Стерна він вперше розповів, як вулична банда забрала у нього гроші. Екс-учасник групи One Direction зізнався, що йому погрожували ножем, але він відмовився розблокувати свій телефон, який містить конфіденційну інформацію.

Фото: @harrystyles в Instagram

"Я йшов додому від друга і побачив групу хлопців в капюшонах і з закритими обличчями. Я вимкнув музику і почув, що вони намагаються мене зачепити. Я переходжу вулицю, вони переходять вулицю, і я думаю: "Заради бога, мене збираються пограбувати" , - згадує 26-річний співак. - Хлопці кажуть: "Можна з тобою поговорити хвилинку?" Навколо немає нікого, моє серце калатає. Один з них каже: "Ти куриш травичку? Хочеш травичку?" Я сказав: "Ні", а він: "Що у тебе є?" Вони зібралися навколо мене, і я сказав, що у мене нічого немає".

Грабіжники не повірили зірці "Дюнкерка" і почали погрожувати йому ножем. Стайлс згадав, що у нього в кишені було трохи готівки, тому вирішив віддати її добровільно. Потім зловмисник помітив, що з кишені співака стирчить дріт навушників, і запитав, до чого той підключений. Гаррі сподівався, що зможе видалити цінну інформацію, віддати телефон і благополучно купити собі новий, але грабіжники захотіли, щоб він розблокував гаджет. В той момент йому довелося ризикнути життям, оскільки в телефоні містилися всі подробиці його особистого та професійного життя.

"Я сказав: "Вибач, приятель, я не можу розблокувати свій телефон". Хлопець каже: "У тебе є десять секунд", і починає зворотний відлік, - розповів Стайлс.

В той момент він вирішив ризикнути життям, і вибіг на дорогу. Він намагався зупинити машини, але ніхто з водіїв не хотів його впускати. Тоді Стайлс розвернувся і побіг прямо до себе додому. Грабіжники не стали переслідувати зірку і вирушили іншим шляхом. Поліція почала розслідування 14 лютого, але затримати банду все ще не вдалося.

"Так, мене обікрали в День святого Валентина, - констатував співак. - Ось що ви отримуєте, будучи самотнім у цей день! Треба було запланувати щось інше".

  • Раніше українська актриса стала жертвою грабіжників. Зловмисники винесли з квартири гроші, коштовності та особисті речі.
  • На київському вокзалі група невідомих намагалася пограбувати українську телеведучу Руслану Писанку. Здійснити задумане кишеньковим злодіям не вдалося, проте інцидент обернувся для знаменитості травмами і збитком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях