Лайм

Том Хенкс з дружиною заразилися коронавірусом - актор розповів про симптоми

Подружжя були ізольовані з метою подальшого спостереження

Голлівудський актор Том Хенкс повідомив, що у нього та у його дружини Рити виявили коронавірус. Подружжя заразилися Covid-19 під час подорожі по Австралії.

Про це оскароносний актор розповів на своїй сторінці в Instagram. За його словами, вони з дружиною відчули нездужання і були змушені звернутися за допомогою до медиків. До свого посту Хенкс прикріпив фото з лікарні, на якому зображені кошик для медичних відходів і гігієнічна рукавичка.

"Ми відчули себе трохи втомленими, як ніби застудилися, у нас з'явилися болі в тілі. У Ріти був озноб, який приходив і йшов, а також невелика температура. Щоб зіграти за правилами, як зараз і потрібно в світі, ми здали аналіз на коронавірус . Результат був позитивним", - повідомив Том Хенкс.

Актор додав, що вони з дружиною планують перебувати в ізоляції стільки, скільки буде потрібно, а також пообіцяв, що будуть "тримати світ в курсі", що відбувається.

  • Раніше вагітній Кеті Перрі та її майбутньому чоловікові Орландо Блуму довелося відкласти весілля через коронавирус. 35-річна співачка і 43-річний актор мріяли одружитися в Японії.
  • Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом скасували через коронавирус в Італії. Бойовик повинні були знімати в Венеції, але в місті заборонили всі громадські заходи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях