Лайм

Це обман: Настя Каменських попередила про шахраїв, які використовують її ім'я

Співачка закликала не вестися на подібні провокації

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, стала жертвою віртуальних шахраїв. Аферисти використовують її ім'я для розіграшу автомобіля.

Про це знаменитість повідомила на своїй сторінці в Instagram. Співачка попередила фанів, що це фейковий конкурс, до якого вона не має ніякого відношення.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Вони використовують відео з мого минулого конкурсу, де я дійсно розігрувала машину, накручують коментарі від людей, які нібито виграли гроші", - пише Настя.

"Якщо побачите це відео, залиште коментар, що це фейк і що я на моїй офіційній сторінці спростовую цей розіграш. Цим ми допоможемо людям не попастися на шахраїв", - додала співачка.

Каменських зазначила, що вся інформація про іменні конкурси з'являється виключно на її офіційних сторінках в соцмережах.

"Будь ласка, будьте пильні, - закликала співачка. - Я вірю, що вас вже не обдурити таким шляхом, але я зобов'язана попередити всіх вас і убезпечити".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    публікація від (@Kamenskux)

  • Раніше жертвою віртуальних шахраїв став український репер і продюсер Потап. Невідомі від його особи намагалися співпрацювати з молодими артистами і вимагали у них гроші.
  • З подібною ситуацією зіткнулася й Катя Осадча. Інтернет-шахраї використовували її ім'я, щоб обдурити довірливих шанувальників.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях