Лайм

Співачка-трансгендер Зіанджа презентувала під новим ім'ям дебютну пісню

Нову пісню Zi Faámelu написала, переживаючи непростий період у житті

Українська співачка-трансгендер, раніше відома як Зіанджа і Борис Апрель, недавно вирішила змінити імідж і навіть ім'я. Тепер виконавиця зве себе Zi Faámelu і презентує в мережі свій дебютний трек Fallen Angel.

Як розповідає Zi Faámelu на особистій сторінці в Facebook, нову пісню вона написала ще в 2019 році, переживаючи непростий період в житті. Тому й відповідна назва - "Занепалий ангел".

"У новому десятилітті я вважаю за краще любити і жити на повну потужність, без будь-яких правил і обмежень. Ви зі мною? ⁣⁣⁣⁣Це ера розправлених крил, нових відкриттів і сил, які зцілюють", - звертається Zi Faámelu до фоловерів.

Нагадаємо, у 2000-х співак Борис Апрель прославився як учасник "Фабрики зірок", після чого виїхав з України і змінив стать. У 2018 році співачка Зіанджа повернулася до України і взяла участь у шоу "Голос країни", в якому дійшла до чвертьфіналу.

  • Раніше Zi Faámelu зізналася, що під час роботи в Китаї у неї зав'язалися перші відносини з чоловіком. За її словами, коханий був дуже розвинений в "цій сфері", а вона була недосвідченою.
  • На "Голосі країни" ще Зіанджа присвятила один зі своїх виступів "людям, якими знехтувало суспільство". "Я хочу показати, що не важливо, як ти виглядаєш і чим відрізняєшся від інших, ти можеш реалізувати свою мрію", - сказала тоді співачка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Зіанджа

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях