Лайм

Дякую, що ти є: дружина Кошового присвятила зворушливі слова чоловікові в день його народження

Сьогодні коміку виповнюється 37 років

7 квітня один з художніх керівників "Кварталу 95" Євген Кошовий відзначає день народження - коміку виповнюється 37 років. Привітати коханого чоловіка вирішила і Ксенія Кошова.

На своїй сторінці в Instagram дизайнер опублікувала спільну фотографію з чоловіком і супроводила публікацію зворушливими словами.

"Як здорово відчувати себе за чоловіком! Зізнаюся чесно це дуже комфортно! Розуміти, що ти більше не одна. Відчувати підтримку завжди і в усьому! Ти мій друг, радник. Коли ми розуміємо один одного з півслова або погляду, ти моє звукове наповнення, помічник, співрозмовник, товариш по чарці нарешті. Люблю тебе дуже сильно. Дякую, що ти є. З Днем народження", - написала Ксенія.

До привітань приєдналися дописувачі дизайнера, а також колеги Кошового по шоу-бізнесу. "Передавай чоловікові привітання! Любимо, цінуємо, поважаємо!", - написала співачка Наталка Карпа.

  • Раніше Євген Кошовий зізнався, що після того, як Володимир Зеленський став президентом студія "Квартал 95" "трохи втратила", оскільки він один виконував відразу кілька обов'язків.
  • Також Кошовий відверто розповів, як змінилося його ставлення до дружини через роки шлюбу. Євген і Ксенія Кошова в шлюбі 12 років. На сьогоднішній день пара виховує двох дочок - 12-річну Варвару і 5-річну Серафиму.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях