Лайм

Під час карантину Брюс Вілліс став перукарем і поголив дочці голову

Тепер Таллула Вілліс стала трохи більш схожою на свого зіркового тата

Брюс Вілліс освоює перукарську майстерність, проводячи карантин з дітьми і колишньою дружиною Демі Мур. 65-річний актор озброївся електричної бритвою і поголив голову дочки Таллулі. Результат 26-річна дівчина показала на фото і відео в Instagram.

Фото: instagram.com/buuski

У короткому ролику видно, як Вілліс зосереджено голить голову дочці, поки та спокійно спостерігає за процесом в дзеркалі. Чути, як одна з її сестер говорить: "Ти виглядаєш чудово, схожа на Жанну Дарк".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від tallulah (@buuski)

Незабаром до процесу приєдналася старша сестра Таллула, 31-річна Румер Вілліс. "Я стаю дуже серйозною, коли брию голови", - написала вона в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/buuski

Сім'я весело проводить час разом, про що свідчать нові фото в Instagram Таллулі Вілліс. 7 квітня вона показала, як її мама, батько, сестра, бойфренд і собаки в однакових піжамах позують в затишній вітальні.

Фото: instagram.com/buuski

  • Дуейн Джонсон розчулив соцмережі відео, на якому вчить 4-річну дочку профілактиці коронавірусу. Зірка бойовиків показав себе в милому амплуа.
  • Кім Кардаш’ян тим часом передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти дітям достатньо уваги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підпісуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.