Лайм

Він дуже хворий: син Анни Вінтур захворів, допомагаючи хворим на коронавірус

Головний редактор Vogue пишається сином, який повернеться до роботи у відділенні інтенсивної терапії, як тільки сам впорається з хворобою

Головний редактор американського Vogue Анна Вінтур в Instagram розповіла про те, як коронавірус COVID-19 вплинув на її родину і роботу. Одна з найвпливовіших особистостей в світі моди повідомила, що її син Чарльз Шаффер дуже хворий і знаходиться в самоізоляції.

"Мій син лікар. Зараз він дуже хворий і знаходиться на карантині вдома. Як тільки зможе, він повернеться у відділення інтенсивної терапії в своїй лікарні, - сказала 70-річна Вінтур. - Я так пишаюся ним і така вдячна всім працівникам охорони здоров'я, службам першої допомоги, медсестрам і лікарям, які борються за порятунок життів".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vogue (@voguemagazine)

Вінтур також турбується про те, що епідемія коронавірусу матиме руйнівні наслідки для світу моди.

"Індустрія моди сильно постраждала. Я розмовляв з багатьма американськими дизайнерами, які бояться, що не зможуть заробляти, їм повернуть замовлення, магазини будуть закриті, а бізнес не виживе", - сказала вона.

  • Джоан Роулінг впоралася з коронавірусом завдяки простій дихальній техніці. Письменниця хворіла 2 тижні, але повністю впоралася з інфекцією.
  • Раніше співачка Пінк розповіла про симптоми коронавірусу у себе і 3-річного сина Через три тижні хлопчик все ще температурить, а у самої Пінк загострилася астма.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки