Лайм

Потап і болонка NK взяли участь у флешмобі FlipTheSwitch - це найкраще, що є сьогодні в Інстаграм

Репер не нудьгує на карантині

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) вирішив приєднатися до флешмобу FlipTheSwitch. Особливо популярним цей челлендж став в соціальній мережі TikTok.

Суть його полягає в тому, що два героя після клацання міняються одягом. Але Потап вирішив виявити оригінальність і записав відео з домашнім улюбленцем Насті Каменських - собачкою на кличку Мімі. Відповідний ролик музикант оприлюднив у своєму Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

#swichchallenge # ВТП # мими

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

У першій частині ролика репер сидить в бежевому тренчі, а в другій - постає в пухнастій білій шубці, яка нагадує шерсть французької болонки. А Мімі позує в плащі такого ж кольору, в якому Потап був до того, як змінився з нею образом.

Челлендж FlipTheSwitch зародився в 2018 році, коли американський репер Дрейк випустив пісню Nonstop. У ній є слова: "Дивись, я просто клацну вимикачем", які не залишили байдужими інтернет-користувачів. Трек став гімном нового флешмобу.

У відео зазвичай присутні дві людини - перед дзеркалом. Одна тримає в руці камеру і знімає, як друга людина танцює на задньому плані. У якийсь момент пісні вона клацає вимикачем, світло гасне, а, коли запалюється знову, герої міняються одягом.

  • Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, записала новий влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як нині проходять її будні.
  • Слухайте також на theLime, пісню Потапа "Карантин" - про ностальгію по світу без коронавірусу і про надію, що все скоро закінчиться. Трек був записаний в порожньому залі палацу "Україна".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях