Лайм

Ми як сім'я: Бред Пітт розповів про близькі стосунки зі своєю візажисткою

З Джин Блек голлівудський актор дружить з ранніх 90-х

Бред Пітт дружить з візажистом Джин Блек майже 30 років, і після кумедного інциденту на початку 90-х їхні стосунки стали практично сімейними. Про це 56-річний актор розповів у шоу Celebrity IOU.

Фото: HGTV

Фото: HGTV

Пітт розповів, що в 1994 році на зйомках фільму "Легенди осені" Блек довелося гримувати його п'яту точку, щоб вирівняти лінію засмаги.

"Коли мова заходить за той випадок, ми не можемо дивитися одне одному в очі, - згадує Пітт. - Вона моя сім'я, ми ми як брат і сестра. Вона стала тією людиною, яку я безмежно ціную у своєму житті".

Разом Пітт і Блек зробили більше 40 фільмів, в тому числі "Одного разу в Голлівуді", за який він отримав "Оскар" в 2020 році. Також візажістка працює з іншими знаменитими клієнтами, включаючи Джулію Робертс і Джоша Броліна, але Бред Пітт стверджує, що він - її улюбленець.

  • Бред Пітт відповів на чутки про возз'єднання з Дженніфер Еністон. Багато хто мріяв про те, щоб Бред і Джен знову стали парою, але схоже, все це лише порожні розмови.
  • Раніше Бред Пітт подякував другу, який допоміг йому впоратися з алкоголізмом. Зав'язати з випивкою його надихнув відомий актор, який не п'є вже 16 років.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Бред Пітт