Лайм

Олена Кравець показала, як підріс її трирічний син: рідкісне фото

Акторка поділилася милим знімком

Акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець рідко ділиться з шанувальниками знімками своїх двійнят, яких народила три роки тому. Але зараз знаменитість вирішила зробити виняток і показала фотографію синочка.

На затишному фото, яке Олена опублікувала в своєму Instagram, Ваня стоїть біля великих панорамних вікон і дивиться на захід сонця. "Мам, сонечко на ніч не дивиться мультики. Воно дивиться на воду і на мене", - прокоментувала публікацію акторка цитатою малюка.

Фото: instagram.com/lennykravets

Шанувальники Олени не змогли пройти повз милої фотографії і почали її коментувати. Одних вразив вигляд з вікна і вони накинулися з розпитуваннями, чи її це будинок. Інші закидали компліментами малюка, наголошуючи на тому, як помітно він підріс.

"Неймовірна краса і Ваньок романтик", "Це Ваш будинок? Якщо так, то я в непритомності", "Який милий", "Малюк милий", "Бозе, солодкий", "Будинок на воді?", "Замість тисячі слів! Діти бачать те, чого ми часом не помічаємо", "Як підріс", - пишуть коментатори.

Двійнята Катя і Ваня з'явилися на світ 15 серпня 2016 року. Олена та її чоловік Сергій Кравець виховують також 17-річну дочку Машу.

  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.
  • Раніше Олена Кравець опублікувала знімок зі своєю старшою дочкою, зроблений під час культурного виходу в світ. Шанувальники акторки обсипали зіркову маму і доньку компліментами, відзначаючи їх неймовірну схожість.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.