Лайм

Анна Седокова відповіла хейтерам на критику еротичного фото з бойфрендом

Співачку звинувачують у надмірній розкутості

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова опублікувала в соцмережі інтимне фото з коханим, але замість захоплення отримала негатив. Співачці порадили бути скромнішою і думати про те, що на її сторінку заходять діти.

Зіркова матуся не стала мовчати і відповіла хейтерам новим знімком з коханим. На свіжому фото Анна позує вже в одязі, а ось Яніс Тімма зображений з голим торсом.

Фото: instagram.com/annasedokova

"Кожен раз, коли хтось в коментах пише - "На вас же діти дивляться", мені хочеться запитати: "А що ваші діти роблять в інстаграм?". Чому ви всунули своїй дитині телефон в руки замість того, щоб з ним грати, розвивати його. Він заходить на сторінку до чужої йому дівчини і шукає щастя там?", - обурилася співачка.

"Не потрібно перекладати виховання своїх дітей на мої плечі, - продовжила вона. - Ваші діти повинні брати приклад зі своїх батьків, а якщо мама сидить цілодобово і строчить коменти в інсті, то це не мої проблеми. Це, вибачте, ваші".

Думки дописувачів знову розділилися: одні підтримали Анну у висловлюваннях, інші - засудили.

Нагадаємо, що Анна Седокова виховує трьох дітей від різних чоловіків - 15-річну Аліну від першого шлюбу з нині покійним футболістом Валентином Белькевичем, 8-річну Моніку від другого - з бізнесменом Максимом Чернявським, а також 3-річного Гектора, батьком якого є російський бізнесмен Артем Комаров, з яким співачка розлучилася незабаром після пологів.

Нині співачка перебуває у нових стосунках. Обранцем Седокової став 27-річний латвійський баскетболіст Яніс Тімма.

  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і мама трьох дітей Анна Седокова стала героїнею еротичного чоловічого журналу Playboy Russia.
  • Також Седокова зробила скандальне зізнання про учасниць "ВІА Гри". Анна виступала в золотому складі "ВІА Гри", в 2004-му співачка покинула колектив.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях