Лайм

Слава Камінська показала, як зробити мармурові яйця на Великдень і весело провести час з дітьми

Співачка активно готується до свята

Напередодні Великодня солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська показала, як готується до світлого свята. Співачка долучає до процесу дітей, перетворюючи готування у веселу гру.

Так, на своїй сторінці в Instagram зіркова матуся показала, як за допомогою зеленки і цибулиння зробити мармурові яйця. На фото і відео видно, як 5-річний Леон і 4-річна Лаура з азартом перетворюють звичайні яйця в крашанки (гортайте карусель).

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

"Тема нашого сьогоднішнього уроку - яйця яскраві, святкові, прикрашені зеленкою. Яйця, як ви розумієте, самі себе не пофарбують, а ось діти. Можуть одночасно оновити та модернізувати меблі, в тому числі і м'які, ну і весело провести час . Мама (сьогодні це моя роль) володіє зеленкою і каструлею досконало і по самі лікті", - з гумором написала Слава.

Співачка також розкрила секрет, як зробити мармурові великодні яйця.

"Шкарлупу цибулі нарізати ножицями, обваляти в шкарлупі мокрі яйця (щоб прилипла ця шубка) і закутати в марлю, як колобка, перев'язавши ниткою. Насипати сіль в холодну воду, покласти яйця, налити зеленки пляшечку і нехай варяться. Після очистити від марлі, промити і змастити маслом ", - поділилася рецептом Камінська.

  • Раніше своїм фірмовим рецептом паски поділилася Оля Полякова. Зірка стверджує, що в майстерності приготування пасхального хліба їй немає рівних.
  • А переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренка, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася простим способом декорування великодніх яєць з використанням серветок.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях