Лайм

Арнольда Шварценеггера розкритикували за фото на пляжі під час карантину

Актор відправився на велопрогулянку, розсердивши фанатів

З початку карантину в соціальних мережах Арнольда Шварценеггера з'явилися десятки публікацій, в яких він закликає фанатів залишатися вдома. Сам 72-річний актор, проте, своїх рекомендацій не дотримується: в Instagram він опублікував фото на пляжі.

"Ми повернемося. Ми пройдемо через це разом", - написав колишній губернатор Каліфорнії, красуючись в масці з написом "We'll be back", що відсилає до його знаменитої фрази з "Термінатора". Багато фанів позитивно сприйняли оптимістичний посил актора, але деякі вказали йому на необхідність дотримуватися карантину.

"Я думав, що парки, велосипедні доріжки і пляжі закриті", - пишуть в коментарях. - "Поліція, арештуйте його!" "Каже нам залишатися вдома, а сам на пляжі", "Якщо ви хочете чогось навчити людей, залишайтеся вдома і не розміщуйте фотографії або відео на вулиці, будьте прикладом для всіх", "Ми не повернемося, якщо ти не будеш сидіти вдома, Арнольд".

  • Син Арнольда Шварценеггера повторив його знамениту позу. Не дивно, адже бодібілдер Джозеф Баена - головний фанат свого знаменитого батька.
  • Шварценеггер показав, як тренуватися вдома під час карантину. Вправи для всіх груп м'язів за програмою Арні підходять для людей з різною фізичною підготовкою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.