Лайм

Фанати не впізнали Кайлі Дженнер без макіяжу, і їх можна зрозуміти: фото

Природа відновлюється, а разом з нею і зірки соцмереж

Кайлі Дженнер без макіяжу порушила карантин, але не залишилася непоміченою. Папарацці сфотографували 22-річну мільярдерку, коли вона відвідувала подругу Стессі Караніколау в Беверлі-Хіллз, і тепер в соцмережах щосили обговорюють її справжню зовнішність.

Без перуки, накладних вій і щільної тональної основи Кайлі Дженнер стала невпізнанною. "Карантин перетворив Кайлі Дженнер на білу дівчину", - дивуються в Twitter. - "Кайлі Дженнер біла?! Повернулася до заводських налаштувань!" "Це як побачити Джокера без гриму".

Дженнер рідко показує публіці свою природну красу, але на карантині все ж вирішила відмовитися від надмірностей. Наприклад, вона кілька разів показала в соціальних мережах натуральне волосся - світло-каштанове каре.

Фото: instagram.com/kyliejenner

"Зараз саме час зняти волосся, нігті і вії", - сказала бізнесвумен в онлайн-трансляції в Instagram.

  • Раніше Кайлі Дженнер з сестрою Кендалл в бікіні похвалилися спокусливими фото на рожевому піску. Сестри подражнили фанатів розкішним відпочинком на Багамах.
  • Кім Кардаш’ян передумала народжувати п'яту дитину, посидівши з дітьми на карантині. Зірка зрозуміла, що не зможе приділяти їм достатньо уваги.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях