Лайм

Відчула особливий зв'язок: Надя Дорофєєва розповіла про свій день народження на карантині

Співачці виповнилося 30 років

21 квітня Надя Дорофєєва відзначила ювілей - співачці виповнилося 30 років. Святкування дня народження випало на період карантину, тому свято пройшло вдома в колі її "карантинної сім'ї".

Яким був цей день, артистка описала в своєму Instagram. Пост Надя супроводила знімком, на якому зображена в своєму новому заміському будинку.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Мій карантинний день народження - дуже! Сьогодні я відчула стільки любові - від сім'ї, яка далеко, але прислала мені просто нереальне відео-привітання, від якого мурашки і сльози щастя. Від улюблених друзів, які своїми веселими відосами не давали ні на секунду бути без посмішки. Від шанувальників, які забомбили мої соцмережі добрими словами, відосами, фотками і привіталками. Від друзів колег, які мені співали, складали вірші, приколювалися і говорили багато всього приємного", - поділилася Дорофєєва.

Співачка додала, що свій 30-й день народження запам'ятає на все життя, оскільки "відчула особливий зв'язок з дорогими людьми".

"Все-таки карантин повернув в наші життя справжні цінності, - підсумувала зірка. - Спасибі всім за привітання. Люблю".

  • Надя Дорофєєва проводить карантин з чоловіком , в їхньому новому заміському будинку. Виконавиця займається спортом, вивчає англійську мову, приділяє час домашнім справам і, звичайно ж, творчості.
  • Гурт "Время и Стекло", заснований в 2010-му році, проведе свій прощальний тур. Учасники колективу - Надя Дорофєєва та Позитив - продовжать свої кар'єри вже порізно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки