Лайм

Сильно схудла, але йде на поправку: ЗМІ заговорили про виписку Анастасії Заворотнюк

Медики вірять, що незабаром актриса повернеться до колишнього ритму життя

Актриса Анастасія Заворотнюк, яка з вересня минулого року лікується від невідомої хвороби і не коментує чутки в пресі про рак головного мозку, йде на поправку. Зірку серіалу "Моя прекрасна няня" нібито виписали з лікарні, і тепер вона може залишатися вдома з чоловіком.

Про це пише "Комсомольська правда", посилаючись на товариша родини Заворотнюк. Цю інформацію нібито підтвердив сам чоловік актриси, фігурист Петро Чернишов.

"Зізнаюся, не відразу повірив, що Насті краще, а безпосередньо у рідних питати соромився. Петро болісно реагував на розпитування. Але днями він мені особисто підтвердив, що Настя вдома", - розповів виданню співрозмовник.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов Фото: livekuban.ru

Актриса почувається значно краще, але про повне одужання поки говорити рано, тому що є ризик рецидиву. "Медики погодилися відпустити її додому на самоізоляцію. Лікарі вирішили, що вона може обходитися без цілодобового спостереження", - додав приятель Чернишова.

Разом з цим джерело стверджує, що за останній час Заворотнюк проходила лікування не тільки в Росії, але й в Німеччині. Під Москвою нею займалися медики Центральної клінічної лікарні (при Управлінні справами Президента РФ). Один з лікарів також підтвердив інформацію про виписку актриси.

"Її діагноз - гліобластома. Але форма раку у Заворотнюк не смертельна, - пояснив медик, який попросив не розголошувати його ім'я. - Зараз їй значно краще. Надалі вона зможе повернутися до нормального життя і навіть працювати".

Фото: vokrug.tv

За словами лікаря, дієвим виявився певний новий препарат з США. "Це таргетная терапія, альтернатива гормональній та хіміотерапії. Ліки доставили зі Стенфордського університету <...> Засіб порекомендував лікар зі Швейцарії, до якого звернулася мати Анастасії", - додав він.

Всупереч чуткам у пресі, як уточнив товариш Петра Чернишова, актриса залишилася адекватною, ясно мислить і висловлюється. Поки тільки швидко втомлюється. Після курсу лікування Заворотнюк нібито сильно схудла.

"Мобільним телефоном та інтернетом поки користуватися не хоче, телевізор теж не дивиться, щоб не хвилюватися", - уточнив він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях