Лайм

Не схожа на першу: Джамала поділилася відчуттями від другої вагітності

Співачка ось-ось стане мамою вдруге

Українська співачка Джамала, яка готується знову стати мамою, розповіла, як протікає її друга вагітність і чим вона відрізняється від першої.

Відчуттями від цікавого стану 36-річна знаменитість поділилася в Instagram. Свій пост вона супроводила затишними домашніми фото, на яких демонструє значних розмірів животик.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Відразу скажу, що по відчуттях друга вагітність не схожа на першу. У перший раз для тебе все нове - відчуваєш раніше невідомі почуття, ти боїшся щось пропустити або нашкодити дитинці, весь час прислухаєшся до себе, відчуваєш тривогу. Зараз я прислухаюся до себе, але багато уваги приділяю Емір-Рахманові, тому немає часу турбуватися. Я стала спокійніше. Відчуваю відповідальність і за Еміра, і за майбутню дитину", - поділилася зірка.

Джамала також зізналася, що коли вона носила під серцем первістка, то зіткнулося з низкою неприємних симптомів. А під час другої вагітності тіло виявилося більш підготовленим.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Так, звичайно, не буду заперечувати, є складнощі: складний перший триместр, токсикоз, останні місяці тривають вічність, відсутність сну і т.д. Але хто про це потім згадає? Вдруге тіло, здається, більше готове. Стан шкіри і волосся покращився. Правда, іноді то сухість, то жирність шкіри обличчя, але губи стали більше", - розповіла співачка.

  • Раніше вагітна Джамала взяла участь в незвичайній зйомці. Джамала постала перед камерою фотографа, який знаходиться від неї за тисячу кілометрів.
  • А також показала, чим займається з сином на карантині. Артистка записала домашнє відео, яке точно підніме настрій кожному.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях