Лайм

Віра Брежнєва знялася у відвертій фотосесії - фанати гадають, чи є на ній одяг

Нюдовое боді співачки розбурхало уяву її фанатів

В умовах карантину багато зірок погоджуються на дистанційні веб-фотосесії, і Віра Брежнєва - не виняток. 38-річна співачка взяла участь у проекті київського фотографа Катерини Кондратьєвої, знялася в спокусливому боді тілесного кольору і розповіла про життя в ізоляції.

"Мені не вистачає зустрічей з друзями, хоча ми робимо багато відеодзвінків. Це ще раз доводить, що особисте спілкування неможливо замінити. Можна якось рятуватися, але не замінити. Днями ми півтори години розмовляли з моєю дочкою Сонею і зрозуміли, що все одно не можемо наговоритися. Вона залишилася одна в Лос-Анджелесі. Ми рахуємо дні, коли можна буде просто приїхати і побути всією родиною разом", - розповіла Брежнєва.

Зірка опублікувала сміливу фотосесію в Instagram і звернулася до фанатів з проханням вибрати краще фото. Ті, однак, засипали її безліччю питань і зауважень.

"Вірочка, так це голе тіло, чи боді?" - пишуть у коментарях. - "Трохи бентежать фото зі спини. Ви ніби оголена", "На всю країну показувати свою п'яту точку мамі двох дітей якось вже не солідно".

Багато фоловерів, однак, позитивно сприйняли ефектну фотосесію Брежнєвої і традиційно хвалять її струнку фігуру.

  • Раніше Ганна Сєдокова зробила скандальне зізнання про учасниць групи ВІА Гра. Співачка звинуватила продюсера Костянтина Меладзе в маніпуляціях, які зруйнували стосунки дівчат
  • Тим часом Володимир Остапчук та його нова обраниця публікують фото з однієї квартири. Схоже, що пара проводить карантин разом

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки