Лайм

Сальма Хаєк привітала чоловіка-мільярдера з річницею яскравими фото

53-річна актриса і 57-річний мільярдер разом вже 14 років

14 років тому Сальма Хаєк почала зустрічатися з французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно, а три роки по тому вони зв'язали себе узами шлюбу. 53-річна актриса досі вважає їхні стосунки величезним щастям, про що відверто написала в Instagram.

"У цей день 14 років тому я зустріла свою другу половинку. Після випробувань часом і навіть випробування карантином я дуже щаслива, що знайшла тебе, і чим більше я тебе відкриваю, тим більше зростає моя любов. З ювілеєм, мій коханий", - написала Хаєк, опублікувавши кілька яскравих фото, на яких танцює з Піно.

Фото: instagram.com/salmahayek/

Фото: instagram.com/salmahayek/

Фото: instagram.com/salmahayek/

Фото: instagram.com/salmahayek/

Раніше актриса розповідала про те, чому тримає подробиці стосунків з мільярдером в таємниці. "Багато людей шоковані тим, що я вийшла за нього заміж. Вони не можуть повірити, що життя цієї мексиканки склалася таким чином, - сказала Хаєк. - Піно - накращий чоловік в світі. Але я не збираюся розповідати вам [як ми зустрілися]. Це така романтична, дивовижна історія, але вона моя. Я не хочу вульгаризувати її, намагаючись здаватися цікавою".

  • Раніше Сальма Хаєк відповіла критикам, що звинувачують її в захопленні ботоксом. 53-річна актриса виглядає дуже молодо, і це викликає підозри у деяких користувачів мережі
  • Тим часом Дженніфер Лопес дала корисну пораду на час карантину. Зірка не рекомендує розслаблятися, щоб зберегти душевну рівновагу

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки