Лайм

Весь в тата: Сергій Бабкін розчулив фотографією 10-місячного сина Єлисея

Молодша дитина Бабкіних вже проявляє інтерес до гітари

18 травня молодшій дитині Сніжани та Сергія Бабкіна виповниться 11 місяців, але малюк вже проявляє інтерес до музики. Гордий тато опублікував в Інстаграм фото, на якому маленький Єлисей грає з дитячою гітарою. "Є.С. Бабкін", - лаконічно підписав він знімок.

Фото: instagram.com/babkin_official

Батьки Єлисея все ще не показують на фотографіях його обличчя, і фанати музиканта не знають, на кого схожий малюк. Проте, вони прийшли в захват від зворушливої фотографії дитини, засипавши її компліментами.

"Акорд за маму, акорд за тата", - пишуть в коментарях. - "Малюк весь в тата! Ось що значить генетика", "Музикант підростає", "Щось награє, нову пісню татові придумує", "Єлисей буде таким же талановитим, як тато!"

Фото: instagram.com/babkin_official

Єлисей - третя дитина Бабкіних. Також вони виховують доньку Веселіну і сина Артура. Від першого шлюбу у Сергія є син Ілля. Юнак живе в Канаді разом з мамою і її чоловіком, якого називає батьком.

  • У березні Сергій і Сніжана Бабкін відсвяткували річницю весілля. На честь цього щаслива дружина поділилася кумедним фото, на якому новоспечене подружжя зображене з паспортами в руках.
  • На початку березня старший син Сергія і Сніжани Бабкіна потрапив в реанімацію - лікарі діагностували у Артура запалення легенів з ускладненнями. Кілька днів хлопчик провів у палаті інтенсивної терапії, а 10 числа був переведений в стаціонар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях