Лайм

Три місяці ходили за руку: Влад Яма розповів про початок стосунків з дружиною

Танцюрист боявся злякати Лілію зайвим натиском

Влад Яма в онлайн-шоу Олі Полякової "Правда чи діло" поділився пікантними подробицями стосунків з дружиною Лілією. Танцюрист зізнався, що боявся злякати кохану зайвим натиском, тому перші три місяці їхні стосунки не заходили далі поцілунків.

Фото: instagram.com/vladyama_official/

"Я не сильно наполягав, тому що я її коли зустрів, відчув, що це надовго. Я боявся сильно наступати, прискорювати події. Тому ми довго цілувалися, ходили за ручку, я її підвозив в машині додому і просто проводжав. Я дуже радий, що було саме так. Місяця 3 це було. Цілувалися, обнімалися, танцювали гарячі танці", - розповів Яма.

"Ви довго одне одного маринували. Коли це сталося, не було розчарування? Або навпаки був феєрверк?" - запитала провокативна Полякова.

"Це був швидкий феєрверк! - розсміявся Яма. - Тому що коли ти хочеш чогось три місяці... ти мене розумієш! Але було круто, я прямо не вірив своєму щастю".

Також в бесіді з Поляковою Яма відповів на питання, чи фліртувала з ним Наталя Могилевська на зйомках шоу "Танці з зірками" в 2006 році. Тоді, нагадаємо, співачка і молодий партнер посіли друге місце, програвши парі Володимира Зеленського та Олени Шоптенко.

"Чого вона хотіла, я говорити не можу, але підморгувала, так", - лаконічно відповів танцюрист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

  • Раніше Влад Яма та Ліліана приєдналися до нового тренду - домашньої фотосесії через веб-камеру. Результатом онлайн-зйомки подружжя поділилися на своїх сторінках в Instagram.
  • Також танцюрист розповів, що зустрів Ліліану в нічному клубі, але відразу підійти не наважився. За словами Влада, знайомство відбулося через два тижні в тому ж закладі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.